Stage verkoopmedewerker


Bij OPEN32 vinden wij niet alleen dat shoppen een feestje is, maar dat stage lopen ook een feestje moet zijn. Ben jij opzoek naar een stage waarbij je ervoor zorgt dat iedere klant met een glimlach én in een van top tot teen gestylede outfit de deur uitloopt? Dan ben je bij ons van harte welkom!


OPEN32 stagiair verkoopmedewerker

Als stagiair ga jij deel uitmaken van ons verkoopteam en leren hoe jij de maximale verkoopmogelijkheden uit onze winkelt haalt. Jij hebt een grenzeloze passie voor mode en jouw overweldigende enthousiasme en open mindset zorgen ervoor dat iedere klant niet alleen van top tot teen gestyled de deur uitloopt, maar ook terugkomt.


Jij herkent jezelf ook in onderstaande:

- Een goede look staat jou op het lijf geschreven, maar je weet deze ook bij anderen aan te meten
- Je hebt een passie voor mode, kleding en alles wat ermee te maken heeft. Oftewel; mode past jou
- De klant is koning, het resultaat de kroon op jouw werk
- Niet alleen enthousiast, maar je kunt dit ook overbrengen
- Jij weet dat je samen meer bereikt dan alleen


OPEN32 team

Jij bent onderdeel van een team bestaande uit een (assistant) storemanager, verkoopmedewerkers en andere hulpverkopers. Hierbij ondersteun je het team van verkoopmedewerkers.


Stagelopen bij OPEN32

Wij bieden jou een open werkomgeving, waar jij wordt gewaardeerd en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Maar we bieden je ook:

- Begeleiding on the job
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
- Een hecht, open team


Wij zijn­­­­ OPEN32

Met een echte passie voor mode, oprechte aandacht voor onze klant én plezier wordt in een zeventigtal OPEN32 winkels in heel Nederland en in de online shop de collectie bestaande uit jeans en casual kleding van G-Star RAW, Silvercreek, PME Legend, Madness, Levi’s, Tommy Jeans en andere bekende merken verkocht.

Maar niet alleen shoppen is een feestje bij OPEN32, ook werken is een feestje. Iedere dag weer. Persoonlijke aandacht, ontwikkeling en begeleiding zijn voor ons belangrijk. Zo haal jij het beste uit jezelf.

Dienstverband Sommarjobb/Säsongsanställning
Omvang functie Onbekend
Aantal vacatures 1
Plaats Delta 132, 6825 MV, Arnhem
Land Nederland
Referentienummer 2019/328
Gepubliceerd 22-08-2019
Uiterste datum 31-08-2020

Tillbaka till lediga jobb